winkel open dins- t/m zaterdag 09.00-18.00 | info@landenboschzigt.nl
Koop nu oogstaandelen! Uitleg hier te lezen.
De oudste biologische-dynamische tuinderij van Nederland
Bel de winkel op 035-6563867

Restaurant

Voor de plek waar eens de kippen tevreden hun eitjes legden en de haan de nieuwe dag aankondigde, is na veelvuldig bezoek van de vos een andere bestemming gevonden.

We bouwden het om tot een mooie moderne kas, noemen het `De Serre`, en  ontvangen u graag in deze mooie ambiance.Binnen bij de houtkachel, als het buiten te fris is, maar liever nog op het terras, waar u onder de ruisende bamboe kunt genieten van het uitzicht over de (asperge) velden, en het werk op het land zich als vanzelf aan u ontvouwt.

Vanaf maart tot Kerst is op woensdag t/m zondag ons terras geopend van 10.00 tot 17.00.U kunt genieten van zelfgebakken taart, koffie, een sapje of een smakelijke lunch.Een plezierige start of onderbreking van bijv een lange wandeling over de landgoederen, of om even `weg`van de dagelijkse hectiek te zijn.

Een keer in de maand is er een diner op zaterdagavond waarvoor u dient te reserveren. Meer informatie over menu`s, andere activiteiten, data en manier van reserveren vindt u op www.deserresgraveland.nl of bel Pauline de Jong op 06-40174610.

Ook is De Serre bij uitstek geschikt om met vrienden, bedrijf of vereniging een kookworkshop te volgen, uiteraard met zoveel mogelijk groenten en kruiden uit de tuin, die dan ook zelf geoogst mogen worden.  Zoveel mogelijk wordt dan ook onze houtoven gebruikt.Dit kan nog uitgebreid worden met een wijnproeverij in onze eigen wijngaard.

Informatie

Leeuwenlaan 34 (achter 22)
1243 KB 's Graveland
Telefoon:035-656 38 67
Fax:035-655 00 81
Email:info@landenboschzigt.nl

Google Map